Invitații video pentru diferite evenimente: nuntă, botez, majorate etc. Invitațiile clasice de nuntă, cele pe hârtie, pot fi înlocuite cu clipuri video care pot da mai multe detalii din povestea petrecută de cei care urmează să-și unească destinele. Mai mult, aceste invitații se pot trimite de mai multe ori, nu se pierd și se pot păstra oriunde, pe  laptop, telefon sau, de ce nu, pe canalul de youtube. Aceste invitații pot să fie construite după template-uri existente sau pot fi personalizate cu fotografii importante pentru viitori miri. Și, bineînțeles, pot să aibă ca fundal sonor melodia aleasă pentru „dansul mirilor”.  Durata de execuție este cuprinsă între 1-3 zile din momentul în care beneficiarul furnizează toate informațiile necesare.

Exemplu 1 – Invitație de nuntă în format clasic

Aici aveți un exemplu de invitație creată într-o manieră „clasică”. Dacă vă place acest template și doriți achiziționarea lui, puteți modifica textul și fundalul sonor, iar prețul se va reduce de la 100 Euro la 50 Euro.

Exemplu 2 – Invitație de nuntă în format Star Wars

Aici aveți un exemplu de invitație creată într-o manieră nonconformistă, cu elemente din filmul Star Wars. Dacă vă place acest template și doriți achiziționarea lui, puteți modifica textul și fundalul sonor, iar prețul se va reduce de la 100 Euro la 50 Euro.

Exemplu 3 – Invitație de nuntă în format „elegant”

Aici aveți un exemplu de invitație creată într-o manieră elegantă, cu elemente de negru și auriu. Dacă vă place acest template și doriți achiziționarea lui, puteți modifica textul și fundalul sonor, iar prețul se va reduce de la 100 Euro la 50 Euro.

Exemplu 4 – Invitație de nuntă în format desen animat

Aici aveți un exemplu de invitație în care personajele se apropie de cele dintr-un desen animat. Dacă vă place acest template și doriți achiziționarea lui, puteți modifica textul și fundalul sonor, iar prețul se va reduce de la 100 Euro la 50 Euro.

invitatii de nunta, invitatii de nunta online, invitatii de nunta video, whiteboard animation, invitatii de nunta animate