Incercam sa-ti oferim posibilitatea de a invata singur

Credem foarte mult in capacitatea fiecaruia de a invata singur, in ritmul propriu si dintr-un loc confortabil. De aceea incercam sa oferim cursuri care sa fie, in acelasi timp, si o modalitate de invatare si una de evaluare.

Am reusit, pana acum, sa realizam un curs de logica si argumentare, util pentru examenul de bacalaureat la disciplina Logica si argumentare. Contine 1090 de intrebari grila, structurate in teste de cate 10 intrebari. Cele mai multe dintre intrebari au forma si structura intrebarilor din examenul de bac. Altele au ca scop inavatarea si aplicarea unor concepte, cum ar fi distribuirea termenilor intr-o propozitie categorica sau recunoasterea modului in arata diagramele Venn.

Un alt curs pe care am reusit sa-l realizam este cel util pentru admiterea la scolile de politie. Aici exista teste care au imagini suplimentare ajutatore si care pot fi folosite mai ales in procesul de invatare. Testele de evaluare nu mai contin acele imagini ajutatoare si sunt structurate dupa modelul examenelor de admitere.

Atat testele pentru BAC si cele pentru admitere sunt insotite de clipuri explicative.

Pentru viitor ne propunem sa realizam un curs pentru admiterea la Drept, respectiv explicarea examenelor de rationament logic, un curs pentru BAC-ul de la biologie, unul pentru admiterea de medicina si unul pentru matematica. Nu putem da niste termene exacte de finalizare, dar lucram la ele.