textul argumentativ

Textul argumentativ – structura

Un clip despre ce este un text argumentativ si care este structura lui


Rezolvarea subiectului de Bac sesiunea iunie 2021

In acest clip am incercat o rezolvare a subiectului ce tine de textul argumentativ din subiectul de Examen de Bacalaureat din sesiunea iunie 2021. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea subiectului de Bac sesiunea toamna 2021

In acest clip am incercat o rezolvare a subiectului ce tine de textul argumentativ din subiectul de Examen de Bacalaureat din sesiunea iunie 2021. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 1 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 1 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 2 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 2 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 3 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 3 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 4 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 4 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 5 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 5 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.


Rezolvarea testului 8 de antrenamen pentru BAC 2021

Un clip cu rezolvarea testului 8 de antrenament, mai exact subiectul care tine de textul argumentativ. Pentru a descarca modelul de subiect, click aici.Statut social, psihologic si moral

O prezentare general a ceea ce este o trasatura sociala, morala si psihologica si cum ne putem folosi de stiintele sociale pentru a putea caracteriza mai usor un personaj.


ION, statut social, psihologic si moral


GHITA, statul social, psihologic si moral